
VÅRE PRODUKTER
Beiarmat produserer ost og kjøttprodukter i hovedsak av kje og geit fra egne gårder. I tillegg til egen produksjon kan du både i nettbutikken og i vårt lokalmatutsalg Spiskammerset, finne en rekke andre produkter fra lokale produsenter.

Beiarværing
VELLAGRET GEITOST
Smaksrik, modnet ost av 100 % geitemelk fra Beiarn. Modnet ved 12 grader i minimum 6 mnd. Vasket skorpe. Inspirert av Manchego og Peccorino.
Ingredienser: Geitemelk, salt, løpe, melkesyrekultur, lysozym.
Allergener: Melk, egg
Holdbarhet: 9 mnd +
Oppbevaring: 0 - 4 grader
Sæter Whiskyrøkt
RØKT HVIT GEITOST
Mild og frisk ung geitost, alget på dagfersk melk fra Beiarn. Etter en kort modning på 4 grader legges den til røyking der vi bruker spon av bjørk og or fra egen skog, samt spon av knuste gamle whiskyfat. Dette gir en utrolig dyp røyksmak med mange nyanser.
Ingredienser: Geitemelk, salt, løpe, melkesyrekultur, lysozym
Allergener: Melk, egg
Holdbarhet: 9 mnd
Oppbevaring: 0 - 4 grader


Sæter Karve
HVIT GEITOST MED KARVE
Hvit geitost med karve
Ingredienser: Geitemelk, salt, løpe, melkesyrekultur, lysozym.
Allergener: Melk, egg
Holdbarhet: 6 mnd
Oppbevaring: 0 - 4 grader
Sæter Naturell
HVIT GEITOST
Hvit geitost
Ingredienser: Geitemelk, salt, løpe, melkesyrekultur, lysozym.
Allergener: Melk, egg
Holdbarhet: 6 mnd
Oppbevaring: 0 - 4 grader


Sæter Krydder
HVIT GEITOST MED KRYDDER
Hvit geitost med krydder
Ingredienser: Geitemelk, salt, krydder, løpe, melkesyrekultur, lysozym.
Allergener: Melk, egg
Holdbarhet: 6 mnd
Oppbevaring: 0 - 4 grader
Sterk & Stout
HVIT GEITOST MED ØL OG CHILI
Hvit geitost tilsatt tørket chili. Etter en kort modning på 4 grader i et par uker senkes den i stout i 48 timer. Etter dette får den ligge enda en måned til modning i vakum. Produsert med stouten "Svartisen" fra Bådin Bryggeri i Bodø.
Ingredienser: Geitemelk, øl, salt, løpe, melkesyrekultur, lysozym
Allergener: Melk, egg, gluten
Holdbarhet: 6 mnd
Oppbevaring: 0 - 4 grader


Kræma
KREMET FERSKOST
Helt fersk pisket kremost av dagfersk geitemelk.
Løpefelt og syrnet. Produseres som naturell og med karve.
Kan fryses. Leveres for det meste til storkjøkken i 5-litersspann.
Ingredienser: Geitemelk, melkesyrekultur, løpe
Allergener: Melk
Holdbarhet: 30 dager. (Fryst 365 dager)
Oppbevaring: 0 - 4 grader ( evt -18)
Kvita Salatost
CHILI OG ANIS
"Feta"-variant av geitemelk fra Beiarn i Nordland, lagt på rapsolje og tilsatt chiliflak og anis.
Frisk og mild salatost av geitemelk fra gårder i Beiarn. Lakesaltet med Arctic Salt fra Saltstraumen, modnet i vakum, kuttet og lagt på glass i en nøytral rapsolje, tilsatt tørket chili og 7 anisfrø.
En spennende smakssammensetning som passer like bra i grønnsalaten som i fruktsalaten og til tapasen.
Ingredienser: Geitemelk (pasteurisert), rapsolje, salt, chiliflak, løpe, anis, melkesyrekultur.
Allergenerwarning: Geitemelk - Melk
Oppbevaring: Temperatur fra 0 - 4 grader
Holdbarhet: 6 mnd

Kvita Salatost

AKEVITTKARVE
Frisk om mild «fetaost»-type av dagfersk geitemelk fra Beiarn. Lagt på oljelake smakssatt med "gjenbrukt" karve fra akevitt-produksjon hos Løiten Destilleri, som gir en dempet karvesmak og et behagelig hint av norsk akevitt.
Veldig godt tilbehør til tapas og spekemat, til grillmaten, eller i en tradisjonell grønn salat.
Ingredienser: Geitemelk (pasteurisert), rapsolje, karve (fra akevittproduksjon), salt, løpe, melkesyrekultur.
Allergenerwarning: Geitemelk, melkesyrekultur - Melk
Egenskaper: Glutenfritt.
Oppbevaring: Temperatur fra: 0 - 4 grader
Holdbarhet: 6 mnd
Kvita Salatost
WHISKYRØKT
Spennende salatost av 100 % geitemelk fra Beiarn, røkt i røykhus med whiskymarinert eikespon.
Ingredienser: Geitemelk (pasteurisert), rapsolje, salt, løpe, melkesyrekultur.
Allergenerwarning: Melk
Oppbevaring: Temperatur fra 0 - 4 grader
Holdbarhet: 6 mnd


Kvita Salatost
MIDDELHAVET
Frisk og mild fetaost-type av 100% geitemelk fra Beiarn. Oljelake smaksatt med krydder inspirert av det Italienske kjøkkenet og middelhavsretter.
Ingredienser: Geitemelk (pasteurisert), rapsolje, krydder (oregano, basilikum, paprika, løk, hvitløk) salt, vann, løpe, melkesyrekultur.
Allergenerwarning: Geitemelk, melkesyrekultur - Melk
Oppbevaring:Temperatur fra: 0 - 4 grader
Holdbarhet: 6 mnd.
Kvita Salatost
NATURELL
Helt naturell salatost av 100 % geitemelk fra Beiarn. Mild og frisk, med en kremete men formfast konsistens.
Ingredienser: Geitemelk (pasteurisert), rapsolje, salt, løpe, melkesyrekultur.
Allergenerwarning: Melk
Oppbevaring: Temperatur fra 0 - 4 grader
Holdbarhet: 6 mnd

