top of page

VÅRE PRODUKTER

Beiarmat produserer ost og kjøttprodukter i hovedsak av kje og geit fra egne gårder. I tillegg til egen produksjon kan du både i nettbutikken og i vårt lokalmatutsalg Spiskammerset, finne en rekke andre produkter fra lokale produsenter. 

Beiarværing1_ost.jpg

Beiarværing

VELLAGRET GEITOST

Smaksrik, modnet ost av 100 % geitemelk fra Beiarn. Modnet ved 12 grader i minimum 6 mnd. Vasket skorpe. Inspirert av Manchego og Peccorino.

Ingredienser: Geitemelk, salt, løpe, melkesyrekultur, lysozym.

Allergener: Melk, egg

Holdbarhet: 9 mnd +

Oppbevaring: 0 - 4 grader

Sæter Whiskyrøkt

RØKT HVIT GEITOST

Mild og frisk ung geitost, alget på dagfersk melk fra Beiarn. Etter en kort modning på 4 grader legges den til røyking der vi bruker spon av bjørk og or fra egen skog, samt spon av knuste gamle whiskyfat. Dette gir en utrolig dyp røyksmak med mange nyanser.

Ingredienser: Geitemelk, salt, løpe, melkesyrekultur, lysozym

Allergener: Melk, egg

Holdbarhet: 9 mnd

Oppbevaring: 0 - 4 grader

IMG_2470_edited_edited.jpg
IMG_3597.JPG

Sæter Karve

HVIT GEITOST MED KARVE

Hvit geitost med karve

Ingredienser: Geitemelk, salt, løpe, melkesyrekultur, lysozym.

Allergener: Melk, egg

Holdbarhet: 6 mnd

Oppbevaring: 0 - 4 grader

Sæter Naturell

HVIT GEITOST

Hvit geitost

Ingredienser: Geitemelk, salt, løpe, melkesyrekultur, lysozym.

Allergener: Melk, egg

Holdbarhet: 6 mnd

Oppbevaring: 0 - 4 grader

IMG_3594_edited.jpg
IMG_1006_edited.jpg

Sæter Krydder

HVIT GEITOST MED KRYDDER

Hvit geitost med krydder

Ingredienser: Geitemelk, salt, krydder, løpe, melkesyrekultur, lysozym.

Allergener: Melk, egg

Holdbarhet: 6 mnd

Oppbevaring: 0 - 4 grader

Sterk & Stout

HVIT GEITOST MED ØL OG CHILI

Hvit geitost tilsatt tørket chili. Etter en kort modning på 4 grader i et par uker senkes den i stout i 48 timer. Etter dette får den ligge enda en måned til modning i vakum. Produsert med stouten "Svartisen" fra Bådin Bryggeri i Bodø.

Ingredienser: Geitemelk, øl, salt, løpe, melkesyrekultur, lysozym

Allergener: Melk, egg, gluten

Holdbarhet: 6 mnd

Oppbevaring: 0 - 4 grader

IMG_2121_edited_edited.jpg
IMG_4689_edited.jpg

Kræma

KREMET FERSKOST

Helt fersk pisket kremost av dagfersk geitemelk.

Løpefelt og syrnet. Produseres som naturell og med karve.

Kan fryses. Leveres for det meste til storkjøkken i 5-litersspann.

Ingredienser: Geitemelk, melkesyrekultur, løpe

Allergener: Melk

Holdbarhet: 30 dager. (Fryst 365 dager)

Oppbevaring: 0 - 4 grader ( evt -18)

Kvita Salatost

CHILI OG ANIS

"Feta"-variant av geitemelk fra Beiarn i Nordland, lagt på rapsolje og tilsatt chiliflak og anis.

Frisk og mild salatost av geitemelk fra gårder i Beiarn. Lakesaltet med Arctic Salt fra Saltstraumen, modnet i vakum, kuttet og lagt på glass i en nøytral rapsolje, tilsatt tørket chili og 7 anisfrø.

 

En spennende smakssammensetning som passer like bra i grønnsalaten som i fruktsalaten og til tapasen.

Ingredienser: Geitemelk (pasteurisert), rapsolje, salt, chiliflak, løpe, anis, melkesyrekultur.

Allergenerwarning: Geitemelk - Melk

Oppbevaring: Temperatur fra 0 - 4 grader

Holdbarhet: 6 mnd

Chili_anis1_kvita_edited_edited.jpg

Kvita Salatost

akevittkarve1_kvita_edited_edited.jpg

AKEVITTKARVE

Frisk om mild «fetaost»-type av dagfersk geitemelk fra Beiarn. Lagt på oljelake smakssatt med "gjenbrukt" karve fra akevitt-produksjon hos Løiten Destilleri, som gir en dempet karvesmak og et behagelig hint av norsk akevitt.

 

Veldig godt tilbehør til tapas og spekemat, til grillmaten, eller i en tradisjonell grønn salat.

Ingredienser: Geitemelk (pasteurisert), rapsolje, karve (fra akevittproduksjon), salt, løpe, melkesyrekultur.

Allergenerwarning: Geitemelk, melkesyrekultur - Melk

Egenskaper: Glutenfritt.

Oppbevaring: Temperatur fra: 0 - 4 grader

Holdbarhet: 6 mnd

Kvita Salatost

WHISKYRØKT

Spennende salatost av 100 % geitemelk fra Beiarn, røkt i røykhus med whiskymarinert eikespon.

Ingredienser: Geitemelk (pasteurisert), rapsolje, salt, løpe, melkesyrekultur.

Allergenerwarning: Melk
Oppbevaring: Temperatur fra 0 - 4 grader

Holdbarhet: 6 mnd

whiskyrøkt1_kvita_edited_edited.jpg
Middelhavet1_kvita_edited_edited.jpg

Kvita Salatost

MIDDELHAVET

Frisk og mild fetaost-type av 100% geitemelk fra Beiarn. Oljelake smaksatt med krydder inspirert av det Italienske kjøkkenet og middelhavsretter.

Ingredienser: Geitemelk (pasteurisert), rapsolje, krydder (oregano, basilikum, paprika, løk, hvitløk) salt, vann, løpe, melkesyrekultur.

Allergenerwarning: Geitemelk, melkesyrekultur - Melk

Oppbevaring:Temperatur fra: 0 - 4 grader

Holdbarhet: 6 mnd.

Kvita Salatost

NATURELL

Helt naturell salatost av 100 % geitemelk fra Beiarn. Mild og frisk, med en kremete men formfast konsistens.

Ingredienser: Geitemelk (pasteurisert), rapsolje, salt, løpe, melkesyrekultur.

Allergenerwarning: Melk
Oppbevaring: Temperatur fra 0 - 4 grader

Holdbarhet: 6 mnd

naturell1_kvita_edited_edited.jpg
bottom of page